Mote's BLU Lua

Eorzea Time
 
 
 
Language: JP EN FR DE
Version 3.1
New Items
users online
Forum » FFXI » Jobs » Blue Mage » Mote's BLU Lua
Mote's BLU Lua
 Sylph.Angramainyuu
Offline
Server: Sylph
Game: FFXI
user: Deionu
Posts: 7
By Sylph.Angramainyuu 2020-07-13 17:47:10
Link | Quote | Reply
 
Hi all.

Recently returned to the game and got on my BLU for the first time. I was using Mote's LUA before but I can't make heads or tails of an error that I am getting. Specifically, the error is:

lua runtime error: libs/functions.lua:415: table index is nil

CONTEXT

FIXES I HAVE TRIED

As I have overwritten the file on my machine with Mote's original, I have not included code here as I'm not sure which file to even share code from at this point since it has all been replaced with the originals. Spoilered the sections above as I tend to be long-winded and so this post isn't a wall of text. XD
 Shiva.Arislan
Offline
Server: Shiva
Game: FFXI
user: Arislan
Posts: 1034
By Shiva.Arislan 2020-07-13 19:48:26
Link | Quote | Reply
 
I tested the Mote original and it didn't throw any errors from the random sample of spells I used.

Guessing something's up with your libs, either Windower libs or Mote libs.

Other job files work fine for you? And other Mote luas working OK?
 Sylph.Angramainyuu
Offline
Server: Sylph
Game: FFXI
user: Deionu
Posts: 7
By Sylph.Angramainyuu 2020-07-13 20:44:00
Link | Quote | Reply
 
Thanks! I reinstalled everything again and working fine now. Appreciate~
 Asura.Byrne
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
By Asura.Byrne 2020-07-13 21:18:06
Link | Quote | Reply
 
Here's a link to my working Mote-based BLU lua. If this doesn't work, it is a problem with the libraries.

https://pastebin.com/jSTqL9Am

Worth noting: this lua uses Archiie's state tables modified for BLU. You have to change the position numbers in the lua for it to display correctly on your screen.

The numbers which need to be adjusted based on monitor resolution are on line 35, At the top of the "Job setup" portion.
[+]